واحد انتشارات
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ آذر
رنگ هاي خوراكي طبيعي مورد مصرف در مواد غذايي
چکیده: 0
نویسنده: دكتر مهربان صادقي - مهندس بهمن بنايي ـ دكتر عبد المجيد فدايي ـ دكتر غلامرضا جاهد خانيكي ـ مهندس محسن فرهادي ـ مهندس ژانت فرساد ـ شيرين كوهي فايق
ناشر: دانشگاه علوم پزشكي شهركرد 1397- آواي قلم
ویراستار: 0
مترجم: 0
شابک: 9786007542842
فهرست مطالب: 0
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 2
كدپستي : 8815713471 تلفن :  33350080-0383
پست الكترونيك:pub@skums.ac.ir 
تاریخ بروز رسانی 1397/09/19
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal